ROCA Nederland
Argentijnse Topwijnen

Webshop & Aanbiedingen

Leer wijnproeven in slechts 30 minuten: tijdelijk krijg je nu bij iedere  bestelling gratis het eBook "wijnproeven in 30 minuten" van auteur Arthur de Niet, om je wegwijs te maken in de basis stappen van het wijnproeven. Daarnaast bieden we nu ook tijdelijk het speciale wijnproefpakket aan om zelf thuis je eerste wijnproeverij te gaan uitproberen. In dit wijnproefpakket zitten 5 verschillende bekende Argentijnse kwaliteitswijnen met als bonus een fles heerlijke Merlot Rose. De prijs van dit wijnproefpakket en eBook samen is nu tijdelijk slechts EUR 45,-! (excl. verzendkosten). Selecteer het wijnproefpakket of andere wijnen die je wilt bestellen en volg de instructies op het scherm om je aankoop te voltooien. Na de betaling ontvang je een bevestiging semail met daarin de link naar waar je het eBook "Wijnproeven in 30 minuten" gratis kunt downloaden. Je kunt het eBook natuurlijk ook gewoon kopen op lulu.com

 

Rocawijnen Webshop

Wijnproef pakket & eBook

Het wijnproefpakket bevat 5 bekende kwaliteitswijnen waarmee je een ideale eerste stap kunt maken in het wijnproeven, zoals beschreven in het bijgevoegde eBook "wijnproeven in 30 minuten"

Rode wijnen

De rode wijnen van Alfredo Roca zijn hoogwaardige wijnen die jaarlijkse hoge Parker scores halen. De wijngaarden van de bodega ROCA zijn gelegen nabij San Rafael - een bekende wijnstad in Argentinie in de provincie Mendoza. Door het perfecte klimaar voor verschillende druiven soorten is de de smaak van onze wijnen Puur en Krachtig. Probeer ze zelf!

Witte wijnen

De witte wijnen van Alfredo Roca zijn er in 2 soorten. De wijnen met het Finca label zijn hoogwaardige wijnen die jaarlijkse hoge Parker scores halen. Daarnaast is er de Chenin Chardonnay een helerlijk eblendwijn met een jarenlange traditie en is erg populair in Argentinie. Die moet je ook even proberen!

Rose wijnen

De Rose wijn van Alfredo Roca is gemaakt op basis van de Merlot druif en dat proef je meteen. Probeer hem gewoon eens en laat ons weten wat je ervan vindt!

Familia Reserva

De wijnen van dit label zijn van hoogwaardige TOP klasse. De druiven voor deze wijnen komen van de beste wijnranken en tijdens het gehele process van wijnmaken ligt de focus op het vervwaardigen van de beste wijn met de beste smaak, en dat proef je!